Tinggalkan Jejakmu!!

Followers

Mummy + Papa = Rayyan

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 18, 2011

~My Usu~

assalamualaikum....
bru je 2 hari lpas smpai Penang stelah sminggu bercuti 'study week' at kmpong...

balik kmpong smpena study week ni bkn la utk study d rmah, tapi ade bnde lbih besor nk kne buat...
pojek beso ni...
jeng jeng jeng......

hah ni die...
ni la my usu...
that mean my uncle yg bongsu...
umur ye bru 23 thun yang secare langsung hanya tua setahun dr aku...
ye la...
pd hari besar beliau ak kne la blik kmpong sbb aku ni ank sdare die yg sulong..
tambah2 plop aku ni dr kcik m'besar ngn die...
main same2, skoloh tadika same2.. g derat same2....
hahhahahha....
tp bile ye nk mlgkah ke alam baru ni, aku rse mcm khilangan ssuatu...
ye la, bile dh kwen msti la die akn ade life sndiri...
tp aku hrap p'hubungan kami seisi keluarge masih utuh mcm dulu...
mjlis ni agak meriah la bg aku...
wlaopon agak penat...
maklum la excited nk buleh mok dare bongsu...
hhahahhaha...
smpai lgsung aku x study n x belek buku....
soh kan nk bace....
berat dh la...
aku pon ukan rjin sgt....
tp hok aku sedih posen ialah pok sdare aku hok duk Rompin x leh blik...
rse mcm kurang je...
tp nk uat gne..
die duk jauh...


buat usu n mok cu ~
Selamat Pengantin Baru
semoge ikatan di bina kekal hingga hujung nyawa

No comments:

Post a Comment